Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama

4391 Mesaj 1039 Konu- Gönderen: 88 Üye - Son üye: Majeste
Sayfa: [1]
Yazdır
Gönderen Konu: Balance / Feral Druid  (Okunma Sayısı 419 defa)
Sezgin
Ziyaretçi
« : Ekim 30, 2011, 12:31:31 pm »

Karakter Bilgileri

Karakter ismi : Blueligth                      
Class : Druid                
Race : N.Elf                    
Content Dahilinde Kestiğiniz Kayda Değer Bosslar : 6/7 HC
Armory Link : http://eu.battle.net/wow/en/character/burning-legion/Blueligth/advanced
Raid sırasında alınmış SS :
Bu ilk main karakteriniz mi? : Hayır
Bu karakterinizi yeni main yaptıysanız önceki main karakterinizin linki ve karakterinizin hakkında bilgi ve neden reroll yaptığınızı yazınız : http://eu.battle.net/wow/en/character/burning-legion/Gwarf/advanced  Realm değişikliğini farklı bir karaktarle yapmak istiyorum. 3 Senedir warrior oynuyorum. Biraz değişiklik zamanı geldiğini düşünüyoum.

Donanım  Bilgileri

Oynadığın ortalama FPS değeri : 60
Oynadığın ortalama MS değeri : 60
İnternetinizde kopma, wireless kesintisi vb gibi durumlar oluyor mu?  Hayır

Kişisel Bilgiler

Ad/Yaş/Şehir : Sezgin 31 İst.
Ulaşabileceğimiz aktif bir email : eyuporhan@ttmail.com
Ventrillo kullanabiliyormusun? : Evet
Askerlik veya mecburi iş vardiyaları gibi raide gelmeni veya ileride gelmeni engelleyeceği durumun var mı? Hayır
Raid Saatlerimiz Pazartesi, Salı, Çarşamba , Perşembe , Pazar 21:00 - 01:00 ( Progress zamanlarında gün veya saatler değişebilir ) size uygunmudur? :
Revolutîon guildine ne sağlayabilirsiniz? : Raidlere düzenli katılan Hata yapmamaya çalışan bir raider
En son girdiğiniz guild ve guildde oynama süreniz : Breavehard 1 sene
Diğer guildinizden neden ayrılıyorsun/ayrıldın : Realm değişikilği
Varsa guild içi referanslarınız : Debelzaq - Chen
Neden Revolution? :
« Son Düzenleme: Ekim 30, 2011, 12:37:19 pm Gönderen: Sezgin » Logged
che
Ziyaretçi
« Yanıtla #1 : Ekim 30, 2011, 12:39:50 pm »

raid liderin moonkin ısrarını duyduktan sonra sezgine bahsettim.bl deki grubumuzdan bir arkadaşımız oyunculuğuna ve insalığına güvenirim.inş yeniden beraber oynama imkanımız olur.
Knoxx
Mage
High Warlord
*

« Yanıtla #2 : Ekim 31, 2011, 01:39:07 am »

Diğer casterlara nazaran biraz daha efor isteyen bir karakter druid(balance).
Dps çıktısı tamamen fight bilgisi ve doğru zamanda doğru eclipse effecti ile cd management üzerine kurulu.
Warriordan sonra benim için sorun olmaz her türlü oynarım modunda uzun vadede güzel işler çıkarıp raid kaçırmam diyorsan hoşgeldin.Aksi halde faction change için yazık olacaktır.

Sezgin
Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : Ekim 31, 2011, 01:47:07 am »

Elimden geleni yapacağıma eminim ama bu konuda tavsiyeye ve eleştiriyede herzaman açığımdır. 25 man olarak fightlara hakim oldukca dps imde her gecengün artacaktir. Statlarimda istenilen seviyede olduğunda çok keyif vereceğinden eminim.
Debelzaqq
Ziyaretçi
« Yanıtla #4 : Ekim 31, 2011, 01:51:46 am »

Ben sezginin bu işi kıvıracagına inanıyorum . Heleki 391leri felan giyinmeye baslasın kendi kendine artar dpsi Gülümseme fightlarıda biliyor zaten  raidde kacırmıcak elinden geleni yapar  diye düşünüyorum .
Knoxx
Mage
High Warlord
*

« Yanıtla #5 : Ekim 31, 2011, 03:43:32 am »

Faction change olmasa işin içinde, benim için sorun değil lakin istenilen performansı sergileyemez isen zararlı sen çıkacağın için endişem.
Guide okuyup video seyrediyorsan elinde sanırım aşinadır klavyeye sorun olacağını sanmıyorum fakat çok gördüm abi ben oynarım diyip duvara toslayan bilgilendireyim istedim Gülümseme
Karar senin...

Sezgin
Ziyaretçi
« Yanıtla #6 : Ekim 31, 2011, 08:21:17 am »

Alsında gene aynı şeyi diyeceğim. Burada fight içinde verilen her görevi hatasız yapmak için çalışırım. Dps olarakta statlarim geliştikce ve raid yaptıkça hergecen gün daha iyi olacağımdır. Ama ilk girdiğim raid elinde 397 stafiyla ki o sadece 5k ortalama dps demek yanlış bilmiyorsam onunla kapışma gibi bir durumum söz konusu olmuyacaktır. O şekilde duvara toslamaktan başka çare pek yok gibi duruyor zaten..Gülümseme

Yani kısaca ben elimden geleni her zaman yaparım.
Knoxx
Mage
High Warlord
*

« Yanıtla #7 : Kasım 01, 2011, 09:48:37 am »

Posttaki olay kapışmaktan çok üzerindeki gearı sonuna kadar sömürmek olarak nitelendirilebilir.
Alakasız bir görevden diğerine geçmek (melee2ranged) uzmanlaşmak için haddinden fazla efor isteyecektir ki başta belirttiğim üzere senaryo üzerine dps yapan bir spec seçmişsin.Kıssadan hisse her eleştiride gear yada reroll arkasına saklanamazsın keza potansiyelin multi target fightlarda ortaya çıkıyor ve bunu sonuna kadar değerlendirmezsen senin gelişmeni bekliyemeyiz.Özellikle raid içinde gelişim değilde hangi fightta ne yapman gerektiğini biliyor olarak girmen senin için daha iyi sonuç verecektir.
Söyledikleriniz bana uyar ben kendime güveniyorum diyorsan tekrarlıyorum gelmek için başka birşeye ihtiyacın yok.

Sezgin
Ziyaretçi
« Yanıtla #8 : Kasım 01, 2011, 11:37:20 am »

Bunun bilincindeyim bende. Bir aksilik olmas ise yarın migrate i tamamlamiş olurum.
Görüşmek üzere.

Knoxx
Mage
High Warlord
*

« Yanıtla #9 : Kasım 01, 2011, 01:46:01 pm »

Migrate işi tamamlanınca random bir officer ile irtibata geçebilirsin.

Sayfa: [1]
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer:  

TP © Bloc