Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama

4391 Mesaj 1039 Konu- Gönderen: 88 Üye - Son üye: Majeste
Revolution GuildForumPublicBaşvurularresto shaman - holy paladin
Sayfa: [1]
Yazdır
Gönderen Konu: resto shaman - holy paladin  (Okunma Sayısı 321 defa)
mehmet
Ziyaretçi
« : Kasım 04, 2011, 09:59:35 pm »

Karakter Bilgileri

Karakter ismi : sultanmehmed                     
Class :paladin                 
Race : human               
Content Dahilinde Kestiğiniz Kayda Değer Bosslar :(6/7hc)
Armory Link :http://eu.battle.net/wow/en/character/burning-legion/Sultanmehmed/simple
Raid sırasında alınmış SS :
Bu ilk main karakteriniz mi? :evet

Donanım  Bilgileri

Oynadığın ortalama FPS değeri :60
Oynadığın ortalama MS değeri :60
İnternetinizde kopma, wireless kesintisi vb gibi durumlar oluyor mu?
hayir
Kişisel Bilgiler

Ad/Yaş/Şehir :mehmet 24 kocaeli
Ulaşabileceğimiz aktif bir email :mehmet.bilgehan.demir@gmail.com
Ventrillo kullanabiliyormusun? :evet
Askerlik veya mecburi iş vardiyaları gibi raide gelmeni veya ileride gelmeni engelleyeceği durumun var mı? suan bisi yok
Raid Saatlerimiz Pazartesi, Salı, Çarşamba , Perşembe , Pazar 21:00 - 01:00 ( Progress zamanlarında gün veya saatler değişebilir ) size uygunmudur? :evet
Revolutîon guildine ne sağlayabilirsiniz? : iyi bir heal
En son girdiğiniz guild ve guildde oynama süreniz :  braveheart
Diğer guildinizden neden ayrılıyorsun/ayrıldın : guild progess dagildi
Varsa guild içi referanslarınız :debelzaq chen bir onceki raid kadromdaki arkadaslar
Neden Revolution? :arkadaslarimin onerisi ve 25 raid yapmayida ozledim acikcasi 
Bunların dışında eklemek istedikleriniz :
mustafa
Ziyaretçi
« Yanıtla #1 : Kasım 04, 2011, 10:42:22 pm »

Karakter Bilgileri

Karakter ismi : shamangel                      
Class : resto shaman                  
Race :  dranei                  
Content Dahilinde Kestiğiniz Kayda Değer Bosslar : 6/7 heroic fl
Armory Link : http://eu.battle.net/wow/en/character/burning-legion/Shamangel/advanced
Raid sırasında alınmış SS :
Bu ilk main karakteriniz mi? : evet
Bu karakterinizi yeni main yaptıysanız önceki main karakterinizin linki ve karakterinizin hakkında bilgi ve neden reroll yaptığınızı yazınız :  

Donanım  Bilgileri

Oynadığın ortalama FPS değeri : 60
Oynadığın ortalama MS değeri : 60
İnternetinizde kopma, wireless kesintisi vb gibi durumlar oluyor mu? hayır

Kişisel Bilgiler

Ad/Yaş/Şehir : mustafa 24 kocaeli
Ulaşabileceğimiz aktif bir email : mustafa.mogosan@gmail.com
Ventrillo kullanabiliyormusun? :   evet
Askerlik veya mecburi iş vardiyaları gibi raide gelmeni veya ileride gelmeni engelleyeceği durumun var mı? hayır.
Raid Saatlerimiz Pazartesi, Salı, Çarşamba , Perşembe , Pazar 21:00 - 01:00 ( Progress zamanlarında gün veya saatler değişebilir ) size uygunmudur? : evet
Revolutîon guildine ne sağlayabilirsiniz? : Raidi heallemek konusunda iyi olduğumu düşünüyorum.
En son girdiğiniz guild ve guildde oynama süreniz : braveheart 1 yıl
Diğer guildinizden neden ayrılıyorsun/ayrıldın : progress grubumuz dağıldı.
Varsa guild içi referanslarınız :  Referans olarak yok ama debelzaq ve che nickli arkadaşlarım eski raid arkadaşlarım ,bilgi almak için danışabilirsiniz.
Neden Revolution? : başarılı bir progress yapmak.
Bunların dışında eklemek istedikleriniz :
« Son Düzenleme: Kasım 06, 2011, 01:30:39 am Gönderen: Skytear » Logged
cchen
Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : Kasım 05, 2011, 12:50:59 pm »

debelzaqın skyteara bahsettiği ikizler bu arkadaşlar.
Skytear
Paladin
Blood Guard
*

« Yanıtla #3 : Kasım 06, 2011, 01:56:08 am »

Öncelikle yaptığınız başvuruları beğenmediğimi söylemek istiyorum. Aşırı kısa, sorulara tam cevap verilmemiş veya hiç verilmemiş. Chen arkadaşınız bana karakterlerinizin main olduğunu söylemişti; fakat armory linkleriniz bana;

-Cataclysmde oyuna başladığınızı gösteriyor. Başvurularda geardan çok şu andaki dahil geçmiş tecrübelerinize de bakarım. Achievementlarınıza baktığım zaman sadece 2011 achievementları var ki bu tamamen bu karakterle cataclysmde oynamaya başladığınızı gösteriyor. Yaptığınız başvurular da bunu yansıtıyor.

-Cataclysm öncesi accleri satıp oyuna tekrar başlamış olabilirsiniz. Yeni accountunuzda karakterleriniz "main" olabilir; fakat diğer accountlara göre daha bir main karakteriniz vardı ve bu da "Bu ilk main karakteriniz mi?" sorusunu yalanladığınızı gösteriyor ve bu da oyuna yeni başlamaktan da kötü şeydir.

Bunların hepsini geçtim Debelzaq arkadaşınıza da söylemiştim "Resto shamanı belli değil fakat şu anda yeterli holy paladinimiz var"
Başvurularınızı yine de istedim "dedikleri kadar var mıdır" diye; fakat başvurularınızı gördükten sonra yukarda yazdığım teorilere ulaştım.
Uzun lafın kısası, resto shaman lazım olsa bile şu anda holy pala spotumuz kapalıdır. Böyle durumda da ikiz kardeş olduğunuz için mantıken birlikte aynı guildte oynayacağınızı düşünerekten başvurulardan birini de kabul edemeyiz; tabi ayrı da oynayabiliriz diyorsanız sorun yok.
« Son Düzenleme: Kasım 06, 2011, 02:14:28 am Gönderen: Skytear » Logged

Sayfa: [1]
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer:  

TP © Bloc