Karakter ismi : Fearofthedrk
Class : shadow priest
Race : goblin
Şimdiki content progressiniz :6/7 heroic 7/7 normal firelands
Önceki contentlerdeki raid deneyimleriniz :bir önceki contentte 12/12 normal 4/13 de heroic kesmişliğim var lich king zamanında champion turks guildinin 10 man kadrosunun yedek pala healerıydım aynı zamanda 25 man kadrosundaydım ozamanlar oyuna yeni başlamıştım pek kayda değer bi progresim yoktu.
Not:başvuruyu yaparken bu çar 6/7 normaldi şuan 4/7 heroic oldu firelandste item seviyeside 368 oldu bilmiyorum faydası olur mu ama yazıyım dedim

Armory Link :
http://eu.battle.net/wow/en/character/twisting-nether/Fearofthedrk/simpleRaid combat esnası sırasında alınmış Screenshot :
Kullandığınız Add-onlar :ElvuI(paket addon olarak dbm tarzı addonları içerisinde barındırıyor)
Karakteriniz hakkında bilgi :ilvl361 bu ilvlde hiti capliyip yüksek haste değeri yakalamaya çalıştım gearına göre fena dps yapmadıgına inanıyorum.
Bu ilk main karakteriniz mi? :hayır daha önce 2 başka main cracterim oldu.
Bu karakterinizi yeni main yaptıysanız önceki main karakterinizin linki ve karakterinizin hakkında bilgi ve neden reroll yaptığınızı yazınız :lich king pachtinde vede catanın ilk contentinde holy paladin oynadım (
http://eu.battle.net/wow/en/character/burning-legion/Sofckingwhat/simple )burning legion serverında nickim sofckingwhat 'dı.Progres gereği frost dkya ihtiyaç duydumuzdan vede benim mele dpsi sevmemden dolayı frost dk ile roll değişimi yaptım oda gene burning legion serverında nofroost nickliydi(
http://eu.battle.net/wow/en/character/burning-legion/Nofroost/simple ) 6/7 hc firelands kestiğimde bu cracterimdir.
Donanım Bilgileri
Bilgisayarınızın Özellikleri :Biri masaüstü biri diz üstü olmak üzere 2 ayrı bilgisayar kullanıyorum özel bir durum olmadıgı sürece raidlere masa bilgisayrım katılıyorum masa bilgisayarımın özellikleri i5 işlemci 2.67 ghz ati 4600 serisi ekran kartı 4gb ram rahatlıkla oynıyabiliyorum full özellikte ekran kartım biraz düşük onuda garantisi dolunca kasanın değiştiricem.leptobumu bundan 1 sene sonra aldım onun özellikleri zaten gayet iyi
Oynadığın ortalama FPS değeri :fps değerlerim 30la 60 arası geziniyor ttnett kullanıyorum ama oynıyamıycagım kadar kötü oldugu olmuyor anca çok extra durumlarda oyunda dowland fln varsa fpsim çok düşüyor okadar
Oynadığın ortalama MS değeri :80-120 arası ms ile oynuyorum
İnternetinizde kopma, wireless kesintisi vb gibi durumlar oluyor mu?5 6 senedir robotics modem kullanıyorum online oyun oynarken hiç bir sıkıntım olmadı bugune kadar kopma tarzı
Kişisel Bilgiler
Ad/Yaş/Şehir :Alp hekimoğlu/20/kırklareli-istanbul
Ulaşabileceğimiz aktif bir email :alphekimoglu@hotmail.com
Ventrillo kullanabiliyormusun? :ventirilo ts ve buna benzer daha birçok programı kullandım.
Askerlik veya mecburi iş vardiyaları gibi raide gelmeni veya ileride gelmeni engelleyeceği durumun var mı?öğrenciyim vize ve final haftaları dışarsında raidlere düzenli katılabilirim.
Raid Saatlerimiz Pazartesi, Salı, Çarşamba , Perşembe , Pazar 21:00 - 01:00 ( Progress zamanlarında gün veya saatler değişebilir ) size uygunmudur? :hafta içi dersten sonra çok extra bi durum önemli bi konferans falan olmadıgı sürece vaktimi zaten evde geçiririm.
En son girdiğiniz guild ve guildde oynama süreniz : 8 ay braveheart
Diğer guildinizden neden ayrılıyorsun/ayrıldın : diğer guildimde progres yapmayı bıraktık neon chen ve debelzaq oradan arkadaşlarım alliencetık birazda horde oynıyalım diye düşündüm ben:)yoksa eski guildimden arkadaşlarla sohbetimiz devam ediyor officerdım zaten.
Varsa guild içi referanslarınız :
Neden Revolution? :revolution guildinin tahrihini incelediğimde değişimlerle beraber kopmıyan bir çekirdek kadro fark ettim aynı zamanda 25 man heroic progres yapabilen nadir türk guildlerinden birisi zaten bu işi yürütmenizdeki ciddiyetiniz kalıcı oldunuzu gösteriyor.
Revolutîon guildine ne sağlayabilirsin? :revolution guildine kalıcı bir oyunculuk sağlıyabilirim. sık sık guild değiştirmek adetim değildir beraber raid yaptıgımız insanlara karşı sorumluluk taşıdımıza inanıyorum hayat şartları zorlamadıgı süreci guildimdeki ve raidimdeki arkadaşları yüz üstü bırakmam.
Bunların dışında eklemek istedikleriniz :Siz şimdi bana sorarsanızki 2 kere karakter değiştirmişsin holy paladinden mele dpse sonra castera geçmişsin neden diye farklı karakterlerle oynamak hoşuma gidiyor eskiden holy paladin oynardım sonra fark ettimki dps oynarken daha fazla zevk alıyorum shadow priest benim için yeni bi serüven kabul ediyorum ama yaklaşık 1 aydır shadow priestın mekanigi ve dpsini dumy karşısında çalışıyorum hergün ve hoşuma giden bir class main cracter olarak shadow priestla devam etmek istiyorum.Dersenizki oyundada çok eski değilsin shadow priesttada seni neden aramıza alalım ,eğer şans tanırsanız ben elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışırım gearımın hakkını verecek kadar dps yapıp az hatalı oynayacagıma inanıyorum.
Bugun Fury warriorumu taşıdım bu servera nick:sofckingwhat isterseniz onunlada progress yapabilirim sizle beraber bnm için önemli olan sizle beraber progress yapmak ne olur ne olmaz diye onun da armory linkini veriyorum ben
http://eu.battle.net/wow/en/character/twisting-nether/Sofckingwhat/advanced