Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama

4391 Mesaj 1039 Konu- Gönderen: 88 Üye - Son üye: Majeste
Sayfa: [1]
Yazdır
Gönderen Konu: Guild başvuru  (Okunma Sayısı 171 defa)
Emre
Ziyaretçi
« : Aralık 01, 2011, 06:57:39 pm »

Karakter Bilgileri

Karakter ismi : Memrem ( Alliance)                     
Class : Mage                 
Race :   Şu an alliance olduğum için nelf fakat başvurumun onaylanması halinde %1 haste i göz önünde bulundurarak goblin olmayı düşünüyorum                 
Şimdiki content progressiniz : Firelands 7/6 Hc
Önceki contentlerdeki raid deneyimleriniz :Classic te ki Bütün raidlerde ghaza guildi ile bulundum.Tbc de Sunwell hariç bütün contenti bitirdim Restless guildi bünyesinde.Wotlk da Ulduar 25 man bitirdikten sonra oyuna 8 ay ara verdim ve Cataclysm ile geri döndüm.(Oyuna verdiğim 8 ay ara içersinde achivements lerimin bir çoğu silindi gm le görüştüm fakat sonuç alamadım)
Armory Link :http://eu.battle.net/wow/en/character/burning-legion/Memrem/simple
Raid combat esnası sırasında alınmış Screenshot :Cataclysm de hiç ss alma gereği duymadım diğer ss lerimde eski olduğu için ss ekleyemiorum.
Kullandığınız Add-onlar :Dbm,Omen,Xperl unit frames,Bartender,Atlasloot,Auctionator
Karakteriniz hakkında bilgi :7 yıldır oynamaktan hiç sıkılmadığım tek karakterim 4 tane daha 85 lvl karakterim var fakat progres anlamında aktif olarak sürekli memrem i kullandım
Bu ilk main karakteriniz mi? :Evet İlk Main karakterim.
Bu karakterinizi yeni main yaptıysanız önceki main karakterinizin linki ve karakterinizin hakkında bilgi ve neden reroll yaptığınızı yazınız :   

Donanım  Bilgileri

Bilgisayarınızın Özellikleri :İntel 9600 quard core 4 çekirdekli işlemci,8gb ram,500gb sata,Asus mainboard,His icq4 Turbo Ati Hd4850 ekran kartı
Oynadığın ortalama FPS değeri :80-100
Oynadığın ortalama MS değeri :60-140
İnternetinizde kopma, wireless kesintisi vb gibi durumlar oluyor mu?
Şimdiye kadar böyle bir durumla karşılaşmadım.
Kişisel Bilgiler

Ad/Yaş/Şehir :Emre/28/İstanbul
Ulaşabileceğimiz aktif bir email :emre_kose3232@hotmail.com
Ventrillo kullanabiliyormusun? :Ventrillo veya Teamspeak kullanılmadan progres yapmanın imkansız olduğunu düşünen biri olduğum için evet.
Askerlik veya mecburi iş vardiyaları gibi raide gelmeni veya ileride gelmeni engelleyeceği durumun var mı?
Askerliğimi 2006 da tamamladım.Bunun dışında da benim için herhangi bir engel bulunmuyor.
Raid Saatlerimiz Pazartesi, Salı, Çarşamba , Perşembe , Pazar 21:00 - 01:00 ( Progress zamanlarında gün veya saatler değişebilir ) size uygunmudur? :Gayet uygun ve ideal
En son girdiğiniz guild ve guildde oynama süreniz : Braveheart guildinde tahmini 8 ay süre ile oynadım
Diğer guildinizden neden ayrılıyorsun/ayrıldın : Guildimden ayrılmayı istememin sebebi bulunduğum serverda reputation un sürekli düşmesi ve beraber progres yaptığım arkadaşlarımın bir çoğunun Revolutîon guildinde bulunmalarıdır.
Varsa guild içi referanslarınız :Chen,debelzaq..
Neden Revolution? :Arkadaşlarımdan aldığım bilgiler doğrultusunda Guild ortamı ,saygı seviyesi, ciddi ve disiplinli progres anlayışı ve adeletli loot sistemi aradığım nitelikler tabiki bunun dışında sevdiğim ve saydığım arkadaşlarımın da bu çatı altında olması büyük bir etken.
Revolutîon guildine ne sağlayabilirsin? :Elimden gelenin en iyisini dersem aşırı klasik bir cvp olucak.Benim spot derdim yok bireysel başarılarıda çok fazla önemsemem.Önemli olan guild başarısıdır.Uzun lafın kısası İhtiyaç olması durumunda guild için en iyisini yaparım.Gerek progresif anlamda gerek guild içi yardımlaşma ve dayanışma anlamında
Bunların dışında eklemek istedikleriniz :Başvurumu yapmadan guildinizde healerlardan sorumlu arkadaşla kısa bir sohbette bulundum ve bana mage için spot olmadığını fakat düzgün bir başvuru yapmam ve spot sorunu yapmayacağım halinde kabul edilebileceğini söyledi bunun üzerine başvurumu yaptım.Tabiki başvurumun kabul olması durumunda Charımı hemen migrate edip Revolutîon guildinde sizlerle oynamak isterim.Lakin kabul olmaması durumda da Revolutîon guildine progres yolunda daha iyi yerlere gelmesini ve bu zamana kadar yaşanan başarıların devamını dilerim.Teşekkür ederim...

Debelzaq1
Ziyaretçi
« Yanıtla #1 : Aralık 01, 2011, 07:21:36 pm »

Emre oyunculuguna kişiliğine güvendiğimiz bir arkadaşımız .Diğer serverde bizi toparlayan ve raidi yöneten ve bos kesmek icin canını disine takan kıymetli bir arkadasımızdır .Raid problemi yapmayacak birisidr .ama raide aldıgınızda pisman olmayacagınız birisi diyebilirim .raid icerisinde görevlerini yerine getirebilecek birisidir. inşallah kabul edilir beraber takılırız .inşallah aramızda olursun Emre
Sayfa: [1]
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer:  

TP © Bloc