Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama

4391 Mesaj 1039 Konu- Gönderen: 88 Üye - Son üye: Majeste
Sayfa: [1]
Yazdır
Gönderen Konu: Guild başvurusu.  (Okunma Sayısı 187 defa)
Çağrı
Ziyaretçi
« : Aralık 01, 2011, 08:07:59 pm »

Karakter Bilgileri

Karakter ismi : Simarik ( Alliance)                     
Class : Death Knight                 
Race :   Şu an alliance olduğum için nelf başvurum kabul edilmesi halinde goblin olmayı düşünüyorum                 
Şimdiki content progressiniz : Firelands 1/7 Hc
Önceki contentlerdeki raid deneyimleriniz :.Tbc de Sunwell hariç bütün contenti bitirdim Ottomans guildi bünyesinde.Wotlk gelmeden once TBC nin son zamanları askerligimden dolayi oyuna ara vermistim.Wotlk icc ile birlikte tekrar oyuna dondum.
Armory Link :
Raid combat esnası sırasında alınmış Screenshot :SS alma gereği duymadığım için ekleyemiyorum..
Kullandığınız Add-onlar :Dbm,Omen,Xperl unit frames,Bartender,Atlasloot,Auctionator
Karakteriniz hakkında bilgi :2 yıldır oyunuyorum ve bunun yanı sıra druid ile oynuyorum tabi suan burning legion’da. Cataclsym de ve lk de full dk ile oynadıgım icin dk yi tercih ediyorum.
Bu ilk main karakteriniz mi? :Hayır.ilk main’im Druid idi.
Bu karakterinizi yeni main yaptıysanız önceki main karakterinizin linki ve karakterinizin hakkında bilgi ve neden reroll yaptığınızı yazınız :   

Donanım  Bilgileri

Bilgisayarınızın Özellikleri :İntel Dual Core e2160 Çift cekirdek. 4gb ram 500g hd. Nvidia Geforce 8400gs 1gb ekran kartı.
Oynadığın ortalama FPS değeri :50-70
Oynadığın ortalama MS değeri :70-160
İnternetinizde kopma, wireless kesintisi vb gibi durumlar oluyor mu?
Herhangi bir çalışma veya genel sorun olmadığı sürece bir kesinti olmuyor. Bu durumlarda istisnalar zaten 
Kişisel Bilgiler

Ad/Yaş/Şehir :Çağrı/25/Adana
Ulaşabileceğimiz aktif bir email :ins0mnia@hotmail.com
Ventrillo kullanabiliyormusun? :Ventrillo’suz bir raid düşünülemez tabiî ki.Kullanmamda hiçbir sıkıntı yok.
Askerlik veya mecburi iş vardiyaları gibi raide gelmeni veya ileride gelmeni engelleyeceği durumun var mı?
Askerliğimi 2009 Aralık ayında bitirdim. Oyuna ve raidlere gelmemem için bir engelim yok.
Raid Saatlerimiz Pazartesi, Salı, Çarşamba , Perşembe , Pazar 21:00 - 01:00 ( Progress zamanlarında gün veya saatler değişebilir ) size uygunmudur? :Evet uygundur.
En son girdiğiniz guild ve guildde oynama süreniz : Lîthîum guildinde tahmini 4 ay süre ile oynadım
Diğer guildinizden neden ayrılıyorsun/ayrıldın : Guild den ve realm’den ayrılmak istememin nedeni.Serverin durumu vahim ve insanların saygısızlıkları ve artik progress yapamayacak duruma gelmesi bu yuzden progress yapabilecek bir ortam bu yüzden de sizi tercih ediyorum.
Varsa guild içi referanslarınız :
Neden Revolution? :Araştırmalarıma gore ciddi progress ve adaletli bir loot anlayışı ve progresslerdeki başarı guild başarılarına ufakda olsa bir katkım ve başarılı bir guild de progress yapmak kısacası oyundan zevk almak.
 Revolutîon guildine ne sağlayabilirsin? :Elimden gelenin en iyisini biraz klasik olucak ama. Onemli olan guild adına bir şeyler yapmak başarmak. Bu başaran kadronun içirisinde olmak isterim. Gerekli yerlerde bana ihtiyaç oldugu zaman elimden gelenin en iyisini guild ve progress adına yapmak ..
Bunların dışında eklemek istedikleriniz :Başvurumun onaylanması halinde şuan burning Legion’da olan karakterimi migrate edecegim. İlgili herkese teşekkürler.
Knoxx
Mage
High Warlord
*

« Yanıtla #1 : Aralık 02, 2011, 03:25:55 am »

Bir alttaki başvurunun aynısı gibi duruyor biraz daha özenilmiş (kendi emeğinle) bir başvuru yaparsan tekrar değerlendirmeye alabiliriz.
İyi şanslar...

Sayfa: [1]
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer:  

TP © Bloc