Karakter Bilgileri
Karakter ismi : Benzema
Class : Warrior
Race : Orcish
Şimdiki content progressiniz : DS 6/8 Normal - Fl 8/8 Normal
Önceki contentlerdeki raid deneyimleriniz : Mc - Bwl - Ahn Qiraj vs...
Armory Link : http://eu.battle.net/wow/en/character/twisting-nether/Benzema/simple
Raid combat esnası sırasında alınmış Screenshot : http://imageshack.us/photo/my-images/12/wowscrnshot112811211935.jpg/ eski FL raidinden kalma bir görüntü addon denemelerimde çekmiştim.
Kullandığınız Add-onlar : Şuan blizz ui kullanıyorum. ve raid yardımcı ui leri. Örn: DBM - Omnicc - Atlasloot vs.
Karakteriniz hakkında bilgi : DPS olarak oynadığım karakterim Furry warriordur. Secondary specim şuan Arms(Pvp) duruma göre pve için kullanabilirim.
Bu ilk main karakteriniz mi? : Hayır. Farklı account ve realmlerde main karakterlerim oldu. Sattığım accountlarımda...
Bu karakterinizi yeni main yaptıysanız önceki main karakterinizin linki ve karakterinizin hakkında bilgi ve neden reroll yaptığınızı yazınız : Link vermem mümkün değil çünkü sattım isimleri değişti
fakat Nicklerini yazabilirim belki görenler olmuştur. "Acimasizsero - Twis. N. 80level Deathknight WOTLK da oynuyordum. Acimasizsero - Twis. N. 85 Level Wotlk sonu Catac. başı oynadığım charım... Daha eski karakterlerimde oldu Grim batol ve Burning legionda..."
Donanım Bilgileri
Bilgisayarınızın Özellikleri : Core 2 Quad - Q8800 işlemci
Oynadığın ortalama FPS değeri : Orgrimmarda minimum 50
Oynadığın ortalama MS değeri : 50 - 110 arası
İnternetinizde kopma, wireless kesintisi vb gibi durumlar oluyor mu? Hayır.
Kişisel Bilgiler
Ad/Yaş/Şehir : Serhat / 23 / İstanbul
Ulaşabileceğimiz aktif bir email : cleavra@hotmail.com
Ventrillo kullanabiliyormusun? : Evet - Aktif
Askerlik veya mecburi iş vardiyaları gibi raide gelmeni veya ileride gelmeni engelleyeceği durumun var mı?
Askerliğimi yaptım. Akşam 19:00dan itibaren Cumartesi Öğleden sonra - Pazar tam gün müsaitim.
Raid Saatlerimiz Pazartesi, Salı, Çarşamba , Perşembe , Pazar 21:00 - 01:00 ( Progress zamanlarında gün veya saatler değişebilir ) size uygunmudur? : Evet yukarıda belirttim.
En son girdiğiniz guild ve guildde oynama süreniz : Lex Tallionis son 3 aydır bu guildde oynuyorum. Hala oynamaktayım.
Diğer guildinizden neden ayrılıyorsun/ayrıldın : Raid spot sıkıntısı oluyor. Kurulu bir düzen ve melee kadrosu var 25m tek takım çıkıyor ve spot bulmak sıkıntı oluyor. Ayrıca loot consil sistemi olduğundan saçma sapan lootlar dağıtılıyor... Başka herhangi bir sıkıntım yok ortamı ve insanları iyi bir guild.
Varsa guild içi referanslarınız : Rusvonn - Pathdeep - Sentinus
Neden Revolution? : 25M de başarısı stabil ve önü açık bir guild istediğim içim. Revolution guildini uzun yıllardır biliyorum fakat iş askerlik okul derken hayatımı ancak stabil hale getirdim ve sabit bir raider olarak başvuruyorum.
Revolutîon guildine ne sağlayabilirsin? : Güzel bir DPS, sağlam bir oyunculuk, Survival fightlarda başarı, Classlara ve oyuna olan hakimiyetimle elimden geldiğince bildiklerimi katarım. Warrior ilk mainimdir, ve şuan tek ciddiye aldığım Characterim. Altlarım mevcut priest,pala vs...
Bunların dışında eklemek istedikleriniz : Mesleğim Tasarımcı Grafikerim,
Öğrencilik durumum ve askerlikle bir ilişkim yok.
Oyunu uzun zamandır oynuyorum, classicten(vanilia) bu yana oynuyorum (sanırım 7 yılı geçti) ve gerek bulunduğum ortama gerekse kendime çok şey kattığıma inanıyorum. Raider olmanın ciddiyeti ve bilincine sahip biriyim. DPS ten yana sıkıntım olmadı sanırım olmaz da... Ben hakkını vererek oynadığımı düşünüyorum ve tek dileğim olgun insanlar ile güzel bir ortamda oyunumu oynamak kısacası eğlenmek. İlgilendiğiniz için teşekkür ederim...