Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama

4391 Mesaj 1039 Konu- Gönderen: 88 Üye - Son üye: Majeste
Revolution GuildForumPublicBaşvurularEskilerden bir Holy Priest başvurusu
Sayfa: [1]
Yazdır
Gönderen Konu: Eskilerden bir Holy Priest başvurusu  (Okunma Sayısı 150 defa)
Griath
Priest
Scout
*

« : Aralık 25, 2011, 02:20:32 am »

Karakter Bilgileri

Karakter ismi : Griathh
Class :  Priest
Race : Undead
Önceki contentlerdeki raid deneyimleriniz : Revo ile birikte SSC’nin başından itibaren expansion ‘ın sonuna kadar, Vashj, Kael, Illidan first kill’leri dahil olmak üzere.
Kullandığınız Add-onlar : LUI (Bartender, recount ve başka bir çok add-on’u içinde bulunduruyor), deadly boss mods
Bu ilk main karakteriniz mi? : Evet

Donanım  Bilgileri

Bilgisayarınızın Özellikleri : 4 GB RAM, 1 GB ekran kartı 1.7 x2 i7 işlemcili bir Alienware laptop.
Oynadığın ortalama FPS değeri : 25-45 arası
Oynadığın ortalama MS değeri : 90
İnternetinizde kopma, wireless kesintisi vb gibi durumlar oluyor mu? Hayır.

Kişisel Bilgiler

Ad/Yaş/Şehir :Deniz, 20, Ankara
Ulaşabileceğimiz aktif bir email : dgunay10@hacettepe.edu.tr
Ventrillo kullanabiliyormusun? :Evet
Askerlik veya mecburi iş vardiyaları gibi raide gelmeni veya ileride gelmeni engelleyeceği durumun var mı? Vize ve final haftaları. Ama bütün hafta gelmeme değil, sadece bir kısmında gelemememe engel olur.
Raid Saatlerimiz Pazartesi, Salı, Çarşamba , Perşembe , Pazar 21:00 - 01:00 ( Progress zamanlarında gün veya saatler değişebilir ) size uygunmudur? : Evet.
En son girdiğiniz guild ve guildde oynama süreniz :  Revolutîon, 1buçuk yıla yakın.
Diğer guildinizden neden ayrılıyorsun/ayrıldın : Bilgisayarımın anakartı yandı, çok uzun bir süre tamirden dönmedi. Daha sonra da üniversite sınavına çalışmaya başladım. (yaklaşık 3 yıl önce oldu bunlar)
Varsa guild içi referanslarınız : Xelnaga, Torgant, Huskar (Shadownz?) ve nick’ini değiştirdiklerinden ötürü tanıyamadığım aynı dönemde oynadığımız insanlar.
Neden Revolution? : Daha önce Revo ile bir çok ilke imza attım ve oyundan gerçekten zevk almamı sağladı.
Revolutîon guildine ne sağlayabilirsin? : En son birlikte oynarken sağlamaya çalıştıklarımın aynısı: düzgün healing, progress’e istekli ve kararlı bir oyuncu.
Bunların dışında eklemek istedikleriniz : Oyuna uzun bir aradan sonra tekrar başladım ve Revolutîon’dan başka bir yerde raid yapmak istediğimi sanmıyorum. Revo etkisi diye bir şey varmış gerçekten, ortamı fena özlüyorum. Geri dönmek isteme nedenim budur. Şu an kasma aşamasındayım, item’larım gereken seviyeye gelene kadar social takılıp, sonra da uygun görülürse raid’lere katılma isteğindeyim.
Oyuna ev arkadaşımla başladım ve kendisi Warrior oynuyor, uygun görüldüğü takdirde onun da guilde alınıp gerekli kıvama gelene kadar (aylardan bahsediyorum, günlerden değil) raid dışı takılarak tecrübe edinip, daha sonra da Revo alt yapısından yetişmiş bir delikanlı olarak guilde faydalı olabileceğine inanıyorum. Bunları söyleme nedenim kendisinin raid tecrübesi olmaması ama iyi bir oyuncu olduğunu ve yeteri kadar tabiri caizse “piştikten” sonra guilde çoık fayda sağlayacağını düşünmem.
Knoxx
Mage
High Warlord
*

« Yanıtla #1 : Aralık 25, 2011, 07:58:52 pm »

Zaten serverlar arası konuşmuştuk seninle, benim için bir sorun yok.Eski tempona dönebildiğin sürece guilde faydalı olacağını düşünüyorum.
Migrate ettikten sonra benden yada herhangi bir officerdan invite isteyebilirsiniz.Tabi hızlıca level/gear up yapman kaydı ile =)

PS : Huskar,Shadownz,Knoxx hepsi ama hepsi benim Dil çıkaran

Sayfa: [1]
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer:  

TP © Bloc