Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama

4391 Mesaj 1039 Konu- Gönderen: 88 Üye - Son üye: Majeste
Sayfa: [1]
Yazdır
Gönderen Konu: Hunter Başvurusu  (Okunma Sayısı 178 defa)
Mert
Ziyaretçi
« : Ocak 05, 2012, 11:41:24 pm »

Karakter Bilgileri

Karakter ismi :
Yetí

Class :
Hunter

Race : 
Orc   

Şimdiki content progressiniz :
DS : 1/8HC (Hagara hc)

Önceki contentlerdeki raid deneyimleriniz :
Ragnaros HC ve ondan önceki bütün end game bossları (Molten Core zamanından beri) nerflenmeden önce farmladım.

Armory Link :
http://eu.battle.net/wow/en/character/twisting-nether/Yet%C3%AD/advanced

Raid combat esnası sırasında alınmış Screenshot :
Bir süredir raid yapmadığım için elimde güncel bi screen shot yok ne yazıkki. 5 man den bi tane çekip koyuyorum üzülerek.
http://imageshack.us/photo/my-images/835/19484626.jpg/

Kullandığınız Add-onlar :
Bartender
DBM
HuntBars
OmniCC
PowerAuras
Prat
Quartz
Recount
TidyPlates
TitanPanel
XPerl

Bu ilk main karakteriniz mi? :
Evet, 6 yıldır bu hunterı main karakterim olarak oynuyorum.

Donanım  Bilgileri
Blizzard Beta Profile Settings ten copy/paste

MY SYSTEM SPECIFICATIONS

OPERATING SYSTEM:
Windows 2.6.1.7601 (Service Pack 1)
CPU TYPE:
AMD Phenom(tm) II X4 965 Processor
CPU SPEED:
3.44 GHz
SYSTEM MEMORY:
8 GB
VIDEO CARD MODEL:
NVIDIA GeForce GTX 260
VIDEO CARD MEMORY:
3.97 GB
VIDEO CARD DRIVER:
nvd3dum.dll
DESKTOP RESOLUTION:
1280x1024
HARD DISK SIZE:
931.51 GB
HARD DISK FREE SPACE:
7.32 GB (1%)
DOWNLOAD SPEED:
728.82 kB/s (6 mbps)

Oynadığın ortalama FPS değeri :
60 sabit

Oynadığın ortalama MS değeri :
50-60 sabit

İnternetinizde kopma, wireless kesintisi vb gibi durumlar oluyor mu?
Hayır hiç olmuyor.

Kişisel Bilgiler

Ad/Yaş/Şehir :
Mert  /  29  /  İstanbul sayılır, Beylikdüzü

Ulaşabileceğimiz aktif bir email :
mertustun@hotmail.com

Ventrillo kullanabiliyormusun? :
Evet kullanıyorum ama kombat ile ilgili acil ve önemli bir bilgi olmadıkça kullanan birisi değilim. 5+1 ses sistemi yankı problemi yapıyor. Ayrıca belli bir iki kişiden fazlasının konuşmasının yararından çok zararı olduğunu düşünüyorum.

Askerlik veya mecburi iş vardiyaları gibi raide gelmeni veya ileride gelmeni engelleyeceği durumun var mı?
Hayır hiçbir engelim yok. "Nolife" seviyesinde bilgisayar bağımlısıyım

Raid Saatlerimiz Pazartesi, Salı, Çarşamba , Perşembe , Pazar 21:00 - 01:00 ( Progress zamanlarında gün veya saatler değişebilir ) size uygunmudur? :
Evet uygundur.

En son girdiğiniz guild ve guildde oynama süreniz : 
Şu anda Clarity guildindeyim. Fakat son 1 ay içinde sadece 25 dakika kadar main raidteydim. Yinede bütün bir ay boyunca tüm raid süresince online ve raide alınmaya hazır durumda bekledim.

Diğer guildinizden neden ayrılıyorsun/ayrıldın :
Bir Huntera daha ihtiyaçları olmadığı çok aşikar. Daha verimli olabileceğim, bana ihtiyacı olan bir guildte oynamayı istiyorum.

Varsa guild içi referanslarınız :
Referansım yok

Neden Revolution? :
Öncelikle 25 man guildi olduğu için başvurmak istedim. Her zaman 25 man guildleriyle oynadım, 10 man tercihim değil. İkinci olarak Türk guildi olması ilgimi çekti. Daha önce Dunemaul serverında Catastrophe guildinde de bulundum. Herkesin ana dilinde konuşup anlaşmasını progress açısından çok avantajlı buluyorum. Ayrıca sohbet muhabbet te bir başka oluyor.

Revolutîon guildine ne sağlayabilirsin? :
Classıma ve genel olarak oyuna çok hakim olduğumu düşünüyorum. Şu anki content te hunter biraz zayıf kalmış olsada çok yüksek dps yapabiliyorum. Bütün bossları heroic kesebilecek seviyede diyebilirim. Kendi classım içinde rekabeti hep sevmişimdir. Kendi performansımın yanında diğer hunter arkadaşlarıma da faydam dokunabilir diye düşünüyorum.

Bunların dışında eklemek istedikleriniz :
Son birkaç aydır kendime göre bi guild arayışı içersisinde bikaç guild değiştirdim. Şoğunda aradığımı bulamayıp kendi isteğimle ayrıldım. Bu arayış süreci gerçekten çok yorucu ve yıpratıcı geçti. Oyunundan zevk alma, beraber bişeyler başarıp eğlenme hedeflerinden gitgide uzaklaştığımı hissediyorum. Raid spotu ya da loot gibi konular yersiz yurtsuz kalmış olma hissinin yanında çok geri planda kaldığı için hiç onlarda gözüm yok. Yeterki beni kabullenip saydı duyacak, gerektiğindede yardımıma başvuracak, işe yaradığımı hissettiren yeni bir yuva arıyorum. Umarım arayıiım son bulur.
Vakit ayırdığınız için teşekkürler
.
Xelnaga
Mage
Grunt
*

« Yanıtla #1 : Ocak 06, 2012, 01:23:40 am »

bugün konuşmuştuk zaten. benim görüşüm olumlu yönde. bi officer arkadaşdan ginvite isteyebilirsiniz..
Sayfa: [1]
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer:  

TP © Bloc